cRacKed rám bízta a témát mondta hogy Large Art legyen már megis van írva.Csak bekell tennem topikba.Azzal hogy ferninho írt 4-5 embernek PÜ-t azzal nem tudom majd cRacKednek azt mondani hogy a többség akarta így és Ferninho közvéleményt kutatott.Egy Pü,kb egy perc.Elég annyit írni hogy sig+ava és cső.
+8
pongracz
Murinho
Kidb
Tibi
R89
matteo
Patrik017
Laci'
12 posters
HGFX B.// Chat
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°176
Re: HGFX B.// Chat
Rataccess- Kispad
- Hozzászólások száma : 280
- Post n°177
Komolyan mondom mint a kommunizmusban, olyan bürokráciát csináltok ide Írjon mindenki PM-et, Csani bólintson rá, meg persze a dalai láma is, keljen fel a nap nyugaton, stb. A Dubai állampolgárságot előbb elintézem magamnak mint itt egy témaváltást
szerk.: Arról nem is beszélve hogy aki Ferninhonak már megírt valamit az lehet hogy rohadtul nem lesz ma már fent az oldalon este 10-ig. Most neki nem hiszel vagy mi?
szerk.: Arról nem is beszélve hogy aki Ferninhonak már megírt valamit az lehet hogy rohadtul nem lesz ma már fent az oldalon este 10-ig. Most neki nem hiszel vagy mi?
Patrik017- Moderátor
- Post n°178
Én hiszek neki.
Ferninho.Chatre,gyere.
Ferninho.Chatre,gyere.
Csani- Admin
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 1083
- Post n°179
*bólintás*
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°180
na akkor ugy latom helyre állt a dolog. sig ava jó lesz az. egyébként: hatalmas respect Murinho-nak, szvsz szerintem nagyon jó sig-et csinált. meg is lepődtem pozitívan. gratula cziernek is amiért bejutott. lassan neki ez már rutin hajrá a döntőben.
Vendég- Vendég
- Post n°181
hm. úgy látom, czier fogja megnyerni. nos én azon kívül, hogy neki is tiszta szívből gratulálok, R89-nek is ugyanezt megtenném, ugyanis véleményem szerint akármelyikünk ellen megnyerte volna, nagyon szép munkákat készített, pech, hogy czier is van az oldalon (persze ez egy nagyon jó dolog, előny is)
Patrik017- Moderátor
- Post n°182
Rata azért még szavazz te is.
pongracz- NFT
- HGFX Rank : 10
Hozzászólások száma : 705
- Post n°183
Gratulálok a győzetesenek és mindekinek akik részt vett a versenyen.