egyik része
elöször is úgy kezdödött, hogy cracked vmi oknál fogva lemondott az admin jogról
szóba jött ez a chat modiság. cRacKed adott nekem egy ilyen chat modiságot.
Patrik mondta crackednek, hogy mi ez hogy csak így lemond, meg még hogy így is rangokat oszt. ( Patrikkal ebbe egyet is értek).
Egy kis idö elteltével, miután megbeszélték cRacKeddel visszakaptam ezt.
crackeddel szórakoztunk ezzel. az a hülye mindig törölte az összes üzenetet.... Patrik már kész volt akkor...
de már engem is zavart. akkor este még nem volt ebböl probléma.
akkor nekem itt kimaradt 1 nap
következö napon mondtam Csaninak hogy nem kell ez nekem, de ö nem tudta ezt elvenni. innen már full poénnak vettem ezt.
emlékeim szerint ezek után beszéltem chat-en Patrikkal kettesben, erre jött Murinho. kétszer kikickeltem mielött írt volna vmit... ez poén akart lenni, nem jött össze...
ezek után Patrik benyögte hogy szól crackinak, hogy majd ö elveszi ezt [amiröl ezelött lemondtam Csaninál]... lesarkitva a dolgokat azt mondtam, hogy ha nem szólnak crackinak akkor Murira szavazok meg Patrikot meggondolom.
rám szavazol meg meggondolod patrikot?
most ez már utódlag ki is derült, hogy így is történt, mert ebben már akkor biztos voltam... ez nem is volt egy akkora titok, többször is írtam, hogy nem tudok dönteni... Murinhoé volt szvsz a legegyértelmübb... a többi kettön gondolkoztam.... szóval ezzel nem vittél be végzetes ütést murinho....
Végül elvette cracki ezt a rangot és murinho és Patrik is azt írta itt, hogy ez engen befolyásollt a döntésben.... erre mondtam, hogy mi a kuki van???
a másik része. Patrik csinált a versenyre valami ratyi avát, mondtam, hogy ez kuka. belinkelt még néhány avát, mondtam neki, hogy a Nistelrooy-os faxa lett.
sigböl is belinkelt 3-at, mondtam,hogy ez a kék Villás faxa lett. na de volt rajta böven javítani való.Ezeket mondtam Patriknak , hogy miket javítson
Elkészült kb. 6-7 verza mire azt mondtam, hogy ez faxa lesz.
Patrik a végén kitalálta, hogy ez ratyi és csinál 1 újat.Mondtam hogy ne csináljon mert jó lett, tetszik is. kimaradt ugyebár nekem 1 nap és azt láttam a szavazás napján, hogy Patrik nem csinált újat. Nem is lett volna érdemes mert ezeknél szvsz úgyse tudott volna jobbat. azt még hozzá kell tennem hogy Patrik küldött 1 pü-t a határidö lejárta elött 4 perccel , hogy melyik avát nevezze, mert csinált a Nisyt-sre 1 feliratot de az szvsz nem nézett ki jól.
Ezek után meglettem támadva, hogy miért szopattam szegény Patrikot... amikor én segítettem neki...
Próbáltam különszedni a két részét, nem tudom mennyire sikerült
ha vmi fontosat kihagytam volna pótold ki Murinho.