+2
laki
R89
6 posters
Ronaldo Portugal
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°1
Ronaldo Portugal
laki- NFT
- Hozzászólások száma : 485
- Post n°2
Re: Ronaldo Portugal
ami nem tetszik: a körvonal a játékoson ill. az, hogy szerintem kicsit túlélesített a meze. az ötlet és a kivitelezés is király.
fanbarca- Kispad
- Hozzászólások száma : 448
- Post n°3
Szerintem meg hibátlan, eszméletlen munka. Esetleg legközelebb ne Ronaldo-t pakold rá .
pongracz- NFT
- HGFX Rank : 10
Hozzászólások száma : 705
- Post n°4
Nekem nem jün be.
A háttér nem passzol, a render effektelése se a valami jó. A szöveg mégy elmegy. ami még mindig szemet szúr, hogy nem elég kontraksztos a munkáid.
a körvonal nem kell, inkább vezesd bele a zöld mezt a render mögött lévő texturába.
A háttér nem passzol, a render effektelése se a valami jó. A szöveg mégy elmegy. ami még mindig szemet szúr, hogy nem elég kontraksztos a munkáid.
a körvonal nem kell, inkább vezesd bele a zöld mezt a render mögött lévő texturába.
Kidb- Elite Designer
- HGFX Rank : 6
Hozzászólások száma : 1295
- Post n°5
Nekem a sárga pöttyökön kívül tetszik. Szépek a színek.
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°6
pongracz írta:Nekem nem jün be.
nem értem miért ne passzolna a háttér. nem szeretem az olyan háttért ami csak egyszinu és csak ugy elmosodik. nem hinném hogy a szoveg csak elmenne. kontraksztal is szoktam foglalkozni minden munkámnál.
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°7
Nekem nagyon tetszik. A sárga pöttyök valóban kicsit zavaróak. Grat