Jó a téma csani! Hozzá is kezdek a lampardoshoz
+9
laki
matteo
Laci'
pongracz
Tibi
R89
Kidb
Csani
Patrik017
13 posters
SOTW - Chat
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°76
Re: SOTW - Chat
Oh yeah
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°77
jo téma de a megadott határidő maj.15: 22:00. az most volt szal szerintem az nem passzol
Laci'- Admin
- HGFX Rank : 4
Hozzászólások száma : 2089
- Post n°78
Figyelmetlen Csani....
laki- NFT
- Hozzászólások száma : 485
- Post n°79
Tibi: - Közös munkák(collabok) ezen a héten NEM ENGEDÉLYEZETTEK.
Csani- Admin
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 1083
- Post n°80
SRÁCOK AKTIVIZÁLJUK MÁR MAGUNKAT, AKÁRMIRŐL LEHET SIGET CSINÁLNI, ÉS 3 MUNKA VAN EDDIG..
Murinho- Válogatott
- Hozzászólások száma : 1312
- Post n°81
Csani: én még azér nem neveztem siget, mert van a Naldos, az Öziles és még ma is csinálok egyet, így majd eldöntöm melyiket indítsam, remélem nicns harag. :D
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°82
mindig a hétvégén teszik be a képeket..ilyenkor van hogy akár triplájára nő az entryk száma az addigiakhoz képest, szóval ne aggódj.Csani írta:SRÁCOK AKTIVIZÁLJUK MÁR MAGUNKAT, AKÁRMIRŐL LEHET SIGET CSINÁLNI, ÉS 3 MUNKA VAN EDDIG..
Csani- Admin
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 1083
- Post n°83
Semmi gond, csak holnap lejár a téma.. Am igazad van Patrik.
Tibi- Moderátor
- Post n°84
A fene egye meg hogy nem lehet collabozni. Am nem kell nagybetűvel írni mikor figyelmeztettek. Nem vagyok hülye. Még jó hogy nem szótagolva írjátok...
Patrik017- Moderátor
- Post n°85
jólvan már..háborodj már fel,mert valaki írta hogy ha nem változtatod meg ki lesztek zárva.
Patrik017- Moderátor
- Post n°87
szvsz sablon szerkesztés+javítás volt.
Tibi- Moderátor
- Post n°88
De a hideg kiráz mikor meglátom hogy NEM KÜLDHETED BAZEG
Kidb- Elite Designer
- HGFX Rank : 6
Hozzászólások száma : 1295
- Post n°89
Mikor lesz eredmény?
Patrik017- Moderátor
- Post n°90
Ez most is Blacken múlik, amikor ő szavaz,onnantól valamelyikünk összeszámolja, és kiteszi...
Kidb- Elite Designer
- HGFX Rank : 6
Hozzászólások száma : 1295
- Post n°91
Oké, kösz.
Murinho- Válogatott
- Post n°92
akkor ki kell venni a szavazók listájából, ez már nem állapot szerintem...
Patrik017- Moderátor
- Post n°93
szerintem meg majd mi eldöntjük...
pontosabban Csani és cRacKed,én már ezt amúgyis javasoltam...
pontosabban Csani és cRacKed,én már ezt amúgyis javasoltam...
A hozzászólást Patrik017 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 18, 2011 12:11 pm-kor.
Murinho- Válogatott
- Post n°94
akkor gratulálok. legyen meg 3 hetente 5 eseménynek az eredménye amúgy se értem minek ennyi moderátor, mit cisnáltok végülis?
Patrik017- Moderátor
- Post n°95
Murinho..ha jól látom semmilyen rangod,illetve semmilyen jogosultságot nincs,bárkit is kérdőre vonni ezen az oldalon.
Ugyanis itt egyikünk sem fizet semmit,ha jól tudom azért hogy itt lehet..mi a szabadidőnkben vállaltuk hogy ezt csináljuk,és nem csak hetente járunk fel 2siget berakni,meg kommentelni kettőt.
ezért kértünk valaha valamit?
szerintem nem..
a gratulációt köszönjük, továbbra is ott van a kijelentkező gomb mindenki monitorán, az építői kritikákat várjuk persze, bizonyos kereteken belül,nem flegmán és szemrehányóan.
Ugyanis itt egyikünk sem fizet semmit,ha jól tudom azért hogy itt lehet..mi a szabadidőnkben vállaltuk hogy ezt csináljuk,és nem csak hetente járunk fel 2siget berakni,meg kommentelni kettőt.
ezért kértünk valaha valamit?
szerintem nem..
a gratulációt köszönjük, továbbra is ott van a kijelentkező gomb mindenki monitorán, az építői kritikákat várjuk persze, bizonyos kereteken belül,nem flegmán és szemrehányóan.
Murinho- Válogatott
- Post n°96
igen, és most sem kaptam arra választ, hogy mi a búbánatot csináltok a fórumon. szép is lenne ha hetente kettőt kommentelnék.. ja az nem én vagyok bocsi.. és igen nincs rangom, de hidd el, neked is csak a színed más, ja meg van "moderátori" rangod... de ismétlem, nem kaptam választ arra, hogy mit csináltok a fórumon...
Patrik017- Moderátor
- Post n°97
De nincs is jogod engem kérdőre vonni, ha jól tudom,igaz?
moderátori rangom van,meg a színem más..és?
ez téged irritál?
téged irritál az hogy itt majdnem mindenkinek van rangja csak neked nincs?az aktívak közül, mert azthiszem neked itt ez a legnagyobb problémád.
az egód ezt nem bírja el,hogy nem körülötted forog minden.
mit csinálunk? szerencsére nincs annyi probléma az oldalon mint amit eleinte vártunk, Black,cRacKed embere.Őt ő hozta, ő tudja miért, ő dolguk. Amúgy meg olvass majd visszább, Tibivel pedig az első naptól kezdve(vagy a másodiktól) moderátorok vagyunk..
amúgy mit csinálunk? az eredményeket rakjuk,szavazzuk meg. Amennyit tudunk,új ötletekkel gazdagítjuk az oldalt, próbálunk több versenyt, és több felhasználót beiktatni -több-kevesebb sikerrel - topikokat zárunk, hozzsázólásokat szerkeszthetünk, ha balhé van, törölhetjük a hozzászólásokat.
moderátori rangom van,meg a színem más..és?
ez téged irritál?
téged irritál az hogy itt majdnem mindenkinek van rangja csak neked nincs?az aktívak közül, mert azthiszem neked itt ez a legnagyobb problémád.
az egód ezt nem bírja el,hogy nem körülötted forog minden.
mit csinálunk? szerencsére nincs annyi probléma az oldalon mint amit eleinte vártunk, Black,cRacKed embere.Őt ő hozta, ő tudja miért, ő dolguk. Amúgy meg olvass majd visszább, Tibivel pedig az első naptól kezdve(vagy a másodiktól) moderátorok vagyunk..
amúgy mit csinálunk? az eredményeket rakjuk,szavazzuk meg. Amennyit tudunk,új ötletekkel gazdagítjuk az oldalt, próbálunk több versenyt, és több felhasználót beiktatni -több-kevesebb sikerrel - topikokat zárunk, hozzsázólásokat szerkeszthetünk, ha balhé van, törölhetjük a hozzászólásokat.
Murinho- Válogatott
- Post n°98
egy moderátornak nem ez a feladata szerintem de akkor nem vagytok tisztában vele. ja és amúgy szarom le a rangot, mer ugyanolyan ember vagyok mint te, csak te többet tehetsz meg így.:DDD de különösebben engem nem érdekel a rang.. és nem veled meg tibivel van bajom, hanem a többivel aki tényleg nem csinálsemmit...
Tibi- Moderátor
- Post n°99
Na meg van a balhé helye xD
Hallod Muri, nem csinálunk semmit de senkit sem zavar hogy ennyien vagyunk adminok meg hát valakiknek szavazni is kell a heti versenyeken.
Blacket majd valahogy hanyagoljuk de mindenki más rendesen szokott szavazni. Meg szerintem nem lesz világvége ha később jön ki az eredmény. Türelem rózsát terem.
Hallod Muri, nem csinálunk semmit de senkit sem zavar hogy ennyien vagyunk adminok meg hát valakiknek szavazni is kell a heti versenyeken.
Blacket majd valahogy hanyagoljuk de mindenki más rendesen szokott szavazni. Meg szerintem nem lesz világvége ha később jön ki az eredmény. Türelem rózsát terem.
Tibi- Moderátor
- Post n°100
Na nyugi