tudom alexandre pato a neve, elbasztam
+2
R89
matteo
6 posters
alex pato
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°1
alex pato
tudom alexandre pato a neve, elbasztam
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°2
Re: alex pato
nem rossz az elképzelés. picit mintha egy két túl éles folt lene a renderen. még picit dolgoznék rajta. a pato felirat jó ötlet, a másik talán lehetne jobb. összességében jó, de láttam már tőled szebbet is
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°3
Nya. Erre csak azt tudom mondani mint a Hamsikosra. A rendereffekt nagyon vagány. Nagyon érzed hogy mit hova. Ha a háttér vagy sárga, vagy valami színes és nem pedig ez a szürke, akkor sokkal jobb lenne
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°4
ezeket az elírásokat nagyon nem szeretem,ha sotw-re küldenéd, -0,5-ről indulna nálam.
A Pato felirat sem tetszik annyira,a háttéren meg még az egészen dolgozz egy picit szerintem.
edit.: javítottad.de akkorsem vagyok érte oda.
A Pato felirat sem tetszik annyira,a háttéren meg még az egészen dolgozz egy picit szerintem.
edit.: javítottad.de akkorsem vagyok érte oda.
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°5
Nem sok sigemért vagy oda.
czier- Elite Designer
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 646
- Post n°6
Egesz jo lett.
Azt a nagy fenyt a mellkasan kicsinyitsd le, dolgozz tobbet a vagomaszkos haromszogon (ezt mar irtam tobbszor), a textet kapd le es probalkozz egy egyszeru texttel es jo lesz.
Azt a nagy fenyt a mellkasan kicsinyitsd le, dolgozz tobbet a vagomaszkos haromszogon (ezt mar irtam tobbszor), a textet kapd le es probalkozz egy egyszeru texttel es jo lesz.
Csani- Admin
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 1083
- Post n°7
Jó lett, az a fekete-fehér fejrész kicsit czier-es. A texten és a hátteren javíts.