Hát egyedinek,szerintem egyedi lett...annyira nekem nem tetszik,és fogadni mernék rá hogy ezzel más is így van..
4 posters
Puyol
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°1
Puyol
Vendég- Vendég
- Post n°2
Re: Puyol
hát lottózni ne menj. szerintem sokat fejlődtél. képzeld el, ha egységes lenne az arcszíne, tehát nem szürke és egy kicsit piros, hanem vagy ez vagy az, és azt a ronda szöveget kelveszed a jobb sarokból, nekem rohadtul tetszik. a halvány szöveget még kicsit told jobbra, és faja.
Randall- Kispad
- Hozzászólások száma : 197
- Post n°3
a szövegen kívül nagyon jó lett. Jól tetted hogy a széleket elsötétítetted, vagyis úgy-ahogy.
Patrik017- Moderátor
- Post n°4
hátjó..de úgysem ezt nevezem cRacKed ellen.
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°5
Nekem túl nagy a render. A szöveg meg nem illik ide. Kicsit nekem olyan össze-vissza. Ezt nem tudom megmagyarázni egyszerűen nem illik a háttér sem oda. Na 100 szónak is egy a vége nekem most ez nem annyira jön be :S Érdekes Victorral sose értek egyet. Ami neki bejön az nekem nem. Ami nekem igen az neki nem...
Patrik017- Moderátor
- Post n°6
matteo valahogy én is így gondolom...a Victoros részen kívül.
Vendég- Vendég
- Post n°7
pedig már leakartalak hurrogni patrik. matteo neked pedig ajánlom a harmadik ujjam neeem. ez természetes. van akinek van szeme hozzá... csak vicceltem
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°8
Egy ilyen sig kisebb méretben sokkal jobban nézne ki. Miért nem próbálsz meg akkora képeket csinálni mint Kidb, Murinho vagy én? Csak 1x.. Szerintem neked is jobban tetszene.
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°9
matteo neked pedig ajánlom a harmadik ujjam Laughing neeem. ez természetes. van akinek van szeme hozzá... csak vicceltem Laughing
Én kérek elnézést.