nem lett rossz szerintem..
4 posters
Neymar - Patrik017'
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°1
Neymar - Patrik017'
nem lett rossz szerintem..
Vendég- Vendég
- Post n°2
Re: Neymar - Patrik017'
szerintem jó se. igazából a színnel, a bal oldalt található kockás effekttel nagyon nemvagyok kibékülve. a text se oda illő szvsz. többet tudsz te, sokkal többet.
Patrik017- Moderátor
- Post n°3
szerintem nem tudok többet..már régóta nem.a text nekem még be is jött pedig..nomindegy.
Vendég- Vendég
- Post n°4
szerintem pedig az egyik legnagyobb ígéret vagy, csak néha úgy érzem, inkább a mennyiségre mész.
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°5
Bőven tudsz többet. Minden képed ugyanolyan színárnyalatú a szöveg ugyanolyan...bla bla bla ismered már ezeket a hsz-eket. Mikor váltottál stílust akkor bizonyítottál. Így ez a kép nekem unalmas. nem sértésként de "Patrikos", azért mert minden siged ugyanarra a szisztémára alapul. Sokkal jobb vagy ennél!!!
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°6
A színvilága nekem annyira nem tetszik. A text szerintem jó lett. Ami mögötte van az a kockás textúra, az lehetett volna jobboldalt is mert így nagyon elüt. Lightok szépek. Keret nem kell. Talán jobban nézne ki ha a feje nem lenne ennyire piros
KUTGW!
KUTGW!
Patrik017- Moderátor
- Post n°7
Milyen stílusokat ajánlotok?
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°8
Neked egyértelműen az Olasz stílust. Próbálj olyan siget készíteni ahol nem ilyen halvány "melléktextúrák" vannak hanem mint pl a stílusbemutatónál michele sigénél azok a nagy lángok vagy micsodák.
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°9
Patrik mind1 milyen. Próbáld ki gyakorold őket és belejössz. Mindenki tudja hogy jó vagy. Próbálj ki új dolgokat. Ha szarul sikerül kezd újra. Ha a következő sem akkor megint kezd újra. Jó lesz ez
Murinho- Válogatott
- Hozzászólások száma : 1312
- Post n°10
mindent elmondtak az előttem szólok, csak annyit, hogy ezt a kockás textúrát ne erőltesd, nagyon nem szép...