kissé elvont tudom.
+4
matteo
Murinho
Patrik017
R89
8 posters
Barcelona
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°1
Barcelona
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°2
Re: Barcelona
a felirattal nem értek egyet...
ez nem a te szinted.. te ennél sokkal különbeket csináltál eddig...
ez nem a te szinted.. te ennél sokkal különbeket csináltál eddig...
Murinho- Válogatott
- Hozzászólások száma : 1312
- Post n°3
ez mi akar lenni? most ez komoly? én ezt tőled nem tekintem munkának...
R89- Elite Designer
- Post n°4
hát köszönöm. megint megkaptam. néha sztem jó így elkalandozni és nem a sablonos sigeket gyártani. és amugy soha nem mondok senkinek ilyet hogy nem tekintem mukának amit csinált, pedig mindig megnézem mindenkiét, és hát néha hüledezem magamban hogy mi ... ez? ( de inkább megtartom).
matteo- NFT
- Hozzászólások száma : 1011
- Post n°5
Szerintem sem kell mindig a profi 3 órás baszakodós sigeket csinálni.
Kidb- Elite Designer
- HGFX Rank : 6
Hozzászólások száma : 1295
- Post n°6
Nekem nagyon bejön. Egyszerű, de stílusos és persze ötletes.
Murinho- Válogatott
- Post n°7
neharagudj, nem tudtam, hogy ez téged ennyire megbánt...
R89- Elite Designer
- Post n°8
nem bánt meg, csak tudod sztem neked is volt mar olyan hogy azt hitted csinaltal valami jót, aztan valaki leszólja. csak rossz érzés de noproblem.
Vendég- Vendég
- Post n°9
nekem tetszik, r89. szerintem szép, és ha sikerült megvalósítanod azt, amit akartál, akkor SZARJ A TÖBBIEKRE
Patrik017- Moderátor
- HGFX Rank : 8
Hozzászólások száma : 2388
- Post n°10
én majdnem minden második sigemnél ezt érzem. felhozom,nagy büszkén a mellkasomat veregetem,aztán az első kommentelő szétolt.ronaldinho89 írta:nem bánt meg, csak tudod sztem neked is volt mar olyan hogy azt hitted csinaltal valami jót, aztan valaki leszólja. csak rossz érzés de noproblem.
az picit erős volt hogy ez nem munka. mert ilyenekkel is el lehet bíbelődni..szóval mindegy.
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°11
Elegáns
Igazából tök mind1 hogy milyen stílusú a kép. Nem azt kell figyelembe venni hogy most mi van a képen hanem ahogy kinéz. R89 barátunk egy rendkívül tehetséges és találékony designer.
A képről annyit, hogy szép. Tetszik a keret és a szöveg. A dzsokingon a barca címer nem túl szép de elnézzük
Szóval ha egy olyan munkát rak fel r89 ami nem megszokott tőle, ne azt mondjátok hogy húúú nem ilyet szoktunk meg tőle hanem véleményezzétek a képet!
Igazából tök mind1 hogy milyen stílusú a kép. Nem azt kell figyelembe venni hogy most mi van a képen hanem ahogy kinéz. R89 barátunk egy rendkívül tehetséges és találékony designer.
A képről annyit, hogy szép. Tetszik a keret és a szöveg. A dzsokingon a barca címer nem túl szép de elnézzük
Szóval ha egy olyan munkát rak fel r89 ami nem megszokott tőle, ne azt mondjátok hogy húúú nem ilyet szoktunk meg tőle hanem véleményezzétek a képet!
R89- Elite Designer
- Post n°12
igen egyetértek ezekkel. és köszi. sztem az oldalon mindenki jó designer. mindenki jól fejlődik. tudom hogy néha én rakok fel olyanokat ami talan nem megszokott, vagy hozzám képest(nem fényezni akarok) nem túl jó. na mind1. szal murinho semmi bajom Veled. ^^
Murinho- Válogatott
- Post n°14
nekem sincs veled, nehogy azt hidd, csak ez nem a megszokott munka tőled, és na.. számomra ez így leértékelődött.
Csani- Admin
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 1083
- Post n°15
Jól néz ki, de nem értem az öltönyt, de szépen mutat rajta. xD
fanbarca- Kispad
- Hozzászólások száma : 448
- Post n°16
Nekem tetszik ez a sig. Bejön ez a stílus.
Rá se ránts r89, tudjuk, hogy te vagy a legjobb a fórumon.
Amúgy én minden sigemről azt hiszem, hogy végre jó lesz, s aztán leszólják. Pl. a mai Nasris sigem első verziója nekem nagyon tetszik az olyan retrós, vagy milyen hangulata miatt. Másnak senkinek. Ez ilyen .
Rá se ránts r89, tudjuk, hogy te vagy a legjobb a fórumon.
Amúgy én minden sigemről azt hiszem, hogy végre jó lesz, s aztán leszólják. Pl. a mai Nasris sigem első verziója nekem nagyon tetszik az olyan retrós, vagy milyen hangulata miatt. Másnak senkinek. Ez ilyen .