Boatenges: a haja jó de a kezei -főleg a bal- elég fura, ilyen átmenetek vannak benne,remélem érted mrie gondolok. Iniestás: ugyanaz a téma,a haja meg minden jó de itt is a kezek... A Piqués lett a legjobb csak ott a kupa alja kicsit furcsa.
Kösz a kommentet, igen a testek kicsikét darabosak, mert balfasz vok xD. A kupa meg azért olyan mert tettem egy kis blur-t rá h ne látszódjon olyan tisztán, mert naon nehéz volt megcsinálni és nem lett tökéletes. Kösz a logóval. És összedobtam életem leggyorsabb (15 perc) renderét az egyik kedvencemről, Ronaldórol. Tudom h tele van kis hibákkal, de nem volt olyan jó a kép, amúgy is magamnak egy wall-hoz csináltam.Kommentek azért?
cRacKed írta:Egy komment se? Új render, talán eddigi legjobbam. Kommentek?
ronaldos.nem lett jó a haja meg a bal keze sem,
Adrianos viszont tényleg az eddigi legjobbad.bár ha piqué-snél vmit tudnál csinálni a kupa aljával akkor az lenne a legjobb így inkább ez.bár az arcán van hiba az arca bal oldalán és a jobb vállán. kiu.
Jaj de éhezik valaki itt a kommentekre Vannak kissebb vágatlan részek a testen de azok nem annyira fontosak. a haj jó de lehetne jobb is. kb ennyit lehet elmondani róla. jó lett.
Jo lett. A testen vannak kisebb hibak, illetve stvst a haja tul "tuskes". Meg annyi, h az alapkep valasztas nem volt a legjobb. Elmosodott mindket kezfeje...