valami új.
5 posters
Javier Hernandez
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°1
Javier Hernandez
Vendég- Vendég
- Post n°2
Re: Javier Hernandez
tőled csak új van (ez a szememben pozitív) tetszik az egész. bár a piros foltot, talán elhagynám, hagynám szürkén (fekete-fehéren) az egészet. vagy, a szövegre is tegyél pirosat. a háttér jó, egyszerű. szépen olvad a render a háttérbe, a duplázás is bejön.
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
- Post n°3
köszönöm a pozitív kritikát.
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
- Post n°4
Ezért vagy az egyik kedvenc designerem: Nagyon kreatív, ötletes vagy és mindig elő tudsz húzni valami újat a kalapból
Ez nekem nagyon tetszik. Dizáájnos A piros folt szerintem kell mert szebb vele. A text, a bg, a duplázás együtt nagyon jól néz ki.
kiu!
Ez nekem nagyon tetszik. Dizáájnos A piros folt szerintem kell mert szebb vele. A text, a bg, a duplázás együtt nagyon jól néz ki.
kiu!
Bad31- ED-Előjog
- Hozzászólások száma : 68
- Post n°5
Kicsit nekem monoton a fehér üresség, kiemelném a focal-t vagyis a render körüli fényforrást a szélek sötétítésével, sokat dobna rajta sztem!
Murinho- Válogatott
- Hozzászólások száma : 1312
- Post n°6
Pirosítást le, jók az újításaid. tetszik minden, max még a jobboldali szöveget tedd át balra is kiu
Laci'- Admin
- HGFX Rank : 4
Hozzászólások száma : 2089
- Post n°7
Kicsit től üres. A dupla render lehetne kicsit halványabb, a piros kell, sokkal szebbé és egyedibbé teszi a siget. Sézp háttér és szöveg csak valahogy nekem kicsit üres. De szép lett.