4 posters
Raul || Schalke || New style signature
Csani- Admin
- HGFX Rank : 1
Hozzászólások száma : 1083
Nekem nagyon bejön, de told középre a render, meg az arca "too light".
Azon kívül fergeteges, nagyon jó a háttér és a színek is. Talán a textet felhozhatnád a render mellé, középre, és még erősíthetnél is rajta, akkor fain lesz az is.
Remélem mentettél psd-t és megpróbálod úgy, ahogy mondom, mert szerintem úgy még jobban nézne ki. Csak így tovább
Azon kívül fergeteges, nagyon jó a háttér és a színek is. Talán a textet felhozhatnád a render mellé, középre, és még erősíthetnél is rajta, akkor fain lesz az is.
Remélem mentettél psd-t és megpróbálod úgy, ahogy mondom, mert szerintem úgy még jobban nézne ki. Csak így tovább
Vendég- Vendég
nem mentettem psd-t... de csak azért, mert nincs hely a gépen. kicsi sem. valóban jobb lenne úgy, ahogy te mondod, bár szerintem nem tu lájt. sokat bizbaszoltam vele... örülök ha tetszik.
Tibi- Moderátor
- HGFX Rank : LOL
Hozzászólások száma : 2891
Mi a frászért mondod hogy nincs ihlet? Ez nagyon baró sig lenne ha javítanál 1-2 dolgon!
Nem ismerem régebbi munkáidat de gondolom azért akarod abbahagyni mert nem tudsz vagy nem akarsz jobbat csinálni.
Nem ismerem régebbi munkáidat de gondolom azért akarod abbahagyni mert nem tudsz vagy nem akarsz jobbat csinálni.
R89- Elite Designer
- HGFX Rank : 2
Hozzászólások száma : 495
nekem is tetszik. ténleg picit tul fényes egy két helyen, de annyira nem probléma, a rendert picit bentebb hoznám, + amit én szeretek ha a render feje bubja picit tul ér a kereten, szal nem látszik az egész feje( tehát én ugy raknám de ez személyes) + szerintem ez nem a munkád, vagy akármi nagy dolog hogy huha abbahagyom, nekem sincs mindig ihletem aztan addig nem is csinalgatok, de nem tudhatod hogy a következő nap mi lesz. lehet megjön az ihlet látsz egy jo képet, aztan máris visszazökkensz. szal szerintem "hülyeség" azt mondani hogy abbahagyom.
grat.
grat.
Vendég- Vendég
köszönöm a véleményeket, de mondom, főleg egészségügyi probléma. az ihlet csak másodrangú dolog
Murinho- Válogatott
- Hozzászólások száma : 1312
jó lett ez, csak bejjebb kéne tolni a képet, a lightot levenni az arcáról, és faja lenne nagyon kiu.